Effectief
Helder
Doordacht

Over Comfort Air Solutions

Comfort Air Solutions

Een sterk team van
specialisten met
passie voor ons werk

We zetten ons elke dag met veel energie en plezier in voor een comfortabele en gezonde werkomgeving. Uitdagend en mooi werk. We denken mee over energiebesparing en duurzaamheid en geven helder advies. Daarbij zorgen we voor een slimme

afstemming tussen klimaat- en procestechniek. Samen creëren we een efficiënte en kwalitatieve maatwerkoplossing die werkt. Nu en later. Ons specialisme: complexe installatietechniek voor het mkb.

Onze visie & missie

Effectief, helder en doordacht

Als een gemotiveerde groep techneuten zetten wij ons in om hoogwaardig werk te leveren dat onze klanten optimaal bedient en ontzorgt. Ons doel is om een positieve en motiverende werkomgeving te creëren waarin we de juiste mensen met de juiste klanten in contact brengen. Hoewel sommigen dit als het perfecte plaatje zouden kunnen beschouwen, streven we er simpelweg naar om ons werk zo goed mogelijk te doen, er eer uit te halen en dat tegelijkertijd te doen naar tevredenheid van onze klanten. We denken dat door onze technische expertise te combineren met een klantgerichte aanpak, we waardevolle relaties kunnen opbouwen en onze klanten kunnen helpen met op maat gemaakte oplossingen. Het delen van ideeën of het geven van feedback is essentieel om te voldoen aan de behoefte om te innoveren. De kern van onze organisatie is samenwerken waarbij eenieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en er open gecommuniceerd wordt. Wij hebben dit als doel gesteld en zijn vastberaden om dit doel te behalen.

over.jpg
Onze diensten

Bij CAS ontzorgen wij u van A tot Z

Certificeringen

Dit zijn onze certificeringen

nvkl.png

NVKL LID

nvkl.png

F-GASSEN

Weten wat we voor u kunnen betekenen?